The 2-Minute Rule for غندل چیست
The 2-Minute Rule for غندل چیست
Blog Article
زندگی کردن با بیماری مزمن ممکن است چالشبرانگیز باشد. این نوع بیماری میتواند روی سلامت جسم و روان شما تاثیر بگذارد و زندگی اجتماعی و کاری شما را تغییر دهد.
در برخی مواقع ممکن است این تغییرات سبب بروز علائمی از بیماری نشود و به اصطلاح نهفته باقی بماند. از دیگر علل بیماریهای خطرناک ریوی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این سرطان بیشتر در افراد سیگاری دیده میشود. بهطورکلی سرطان ریه به ۲ دسته سلول کوچک و غیرکوچک تقسیم میشود که این دستهبندی بر اساس ظاهر سلولهاست. به جز سیگارکشیدن عوامل دیگری مانند قرارگرفتن در معرض گاز رادون یا مواد شیمیایی سرطانزا نیز در ابتلا به این سرطان تأثیرگذار است.
از به اشتراک گذاشتن لوازم شخصی مانند لیوان و چنگال بپرهیزیم.
همانطور که گفته شد، بیماریهای مزمن اغلب درمان قطعی ندارند، اما راهکارهای موجود میتوانند سرعت پیشرفت بیماری را کاهش دهند، زمان شروع عوارض را به تعویق بیندازند و کیفیت زندگی شما را بهبود بخشند.
این بحثهای و جدلها بر سر این که آیا داروهای غیر استروئیدی برای تسکین درد مضر است یا مفید به چالش علمیای تبدیل شد که مقالههای تحقیقاتی مختلفی از آن به چاپ رسید و همه این مقالات و آزمایشات علمی به این نتیجه رسیدند که هیچ نشانهای از ضرر داروهای غیر استروئیدی در بدن افراد مبتلا دیده نشد.
برونشکتازی به معنای آسیبدیدگی، گشادشدن و ضخیمشدن دائمی راههای هوایی ریه است که سبب اجتماع مخاط در ریه میشود.
هنگامیکه رگهای خونی دچار زخم، لختهشدن یا التهاب شوند این درمان قرمزی پوست صورت بیماری رخ میدهد. در نتیجه، جذب اکسیژن توسط ریهها و دفع کربندیاکسید مختل خواهدشد.
مطالب این مقاله توسط عرفان باروتچی و سید مصطفی زمانی، دانشجویان علوم پزشکی، گردآوری و صحت علمی آن بررسی شده است.
راه های بالقوه زیادی وجود دارد که هوش مصنوعی می تواند هزینه ها را در سراسر صنعت مراقبت های بهداشتی کاهش دهد. برخی از امیدوارکنندهترین فرصتها عبارتند از:
همیارِ دکترِتو گفت: ۱۴۰۲/۰۹/۰۱ در ۴:۵۷ ق٫ظ سلام دوست عزیز
علت ایجاد پنومونی میتواند عواملی همچون ویروس یا باکتری، عوامل قارچی و پنومونی مرتبط با دستگاه ونتیلاتور باشد.
این یک مقالهٔ خرد پزشکی است. میتوانید با گسترش آن به ویکیپدیا کمک کنید.
پس از تشخیص باید به درمان آن بپردازیم. بیماریهایی از قبیل آسم یا حتی سرطان ریه، علاوه بر روشهای دارودرمانی و پرتودرمانی با روشهایی مانند تمرین تنفسی نیز کنترل میشوند. اگر این علائم را دارید بهتر است با یک فوق تخصص ریه در دکترتو مشورت کنید. شما میتوانید به صورت تلفنی، آنلاین و متنی یا حضوری با متخصص و فوق تخصص ریه مشورت کنید. دکترتو مراقب سلامتی شماست!